« Takaisin

Fouta de Bain 100x200cm, 2 väriäFouta de Bain on todellinen monikäyttötekstiili! Tämän foutan toinen puoli on sileä ja toinen on matalanukkaista froteeta. Käytä hartiahuivina, torkkupeittona, rannalla makuualustana, piknikillä, pyyhkeenä, tuolin/sohvan suojana jne. Mihin ikinä menetkin tämä fouta kannattaa pitää kassissa mukana. Foutan molemmissa päissä on muutama raita ja solmitut hapsut.

Koko 100 x 200 cm

Materiaali 100% puuvilla

2 väriä, hiekka ja vaaleanpunainen 

Foutan tarina

Foutalla on jo vuosisatoja kestäneet perinteet monipuolisena käyttö- ja sisutustekstiilinä. Alun perin sitä käytettiin mm. tunisialaisissa saunoissa ja kylpylöissä pyyheliinan asemasta, erittäin hyvän imukykynsä johdosta. Foutalla oli tuolloin myös tärkeä tehtävä vartalon suojana hieronnassa sekä rentoutumishetkien välisenä seurustelu "vaatteena", pareo onkin tunnetumpi nimitys kyseisestä käyttötarkoituksesta.

Nykyään Foutan käyttö onkin jo elämäntapa, johon tänä päivänä törmäät lähes kaikissa Välimeren maissa, jopa ranskalaiset ovat hullaantuneet tähän uskomattoman ihastuttavaan ja käytännölliseen tekstiilituotteeseen. Foutaa käytetään rannalla makuualustana, pyyheliinana ja pareona, kotona pöytäliinana, tuolin tai sohvan irtopäällisenä ja torkkupeittona, myös sosiaalisessa seuraelämässä fouta on mukana mm. Pic-Nic -vilttinä ja hartiahuivina.

Fouta on ohut ja kevyt, joten sitä on miellyttävä pitää mukana matkoilla, rannalla, veneessä ja mökillä - tai mihin ikinä menetkin. Foutan ominaisuuksiin kuuluvat hyvä imukyky sekä nopea kuivuminen. Foutan koko on 100 x 200 cm ja se on valmistettu parhaasta 100% puuvillasta.

Hinta:27.50 €34.95 €

Vaihtoehdot

Tuote
Hiekka
Vaaleanpunainen